Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: source
Категория: Новини
Прочетен: 371555
Постинги: 293
Коментари: 43
Гласове: 510
Постинг
10.02.2007 16:25 - Пушкин лудува 3 нощи с княгиня , ен преди да умре, Луи дьо Фюнес прелъстява медсестра
Автор: source Категория: Новини   
Прочетен: 923 Коментари: 0 Гласове:
0



Карол отнесъл 100 тояги на голо заради страст по 8-годишна Ден преди да умре, Луи дьо Фюнес прелъстява медсестра
Руският поет Александър Пушкин е на едно от първите места в топлистата на великите любовчии. Макар че не се отличавал с привлекателна физика, нежните създания му се лепели като мухи на мед.
 През лятото на 1817 г. той завършил лицей и заминал за Санкт Петербург, смятайки, че в столицата красавиците са на път и под път. И не се излъгал: още на втория ден след пристигането си попаднал на бал, организиран от княгиня Евдокия Голицина, появила се на белия свят 20 години преди него. Знатната дама изобщо не го забелязала, но това не го смутило. Той изчакал края на тържеството, скрит в голям шкаф, и тъкмо когато стопанката на двореца решила да си легне, изникнал пред нея както майка го е родила
 Княгинята не се изненадала и шеговито подхвърлила: "Млади човече, засрамете се от възрастта ми." Вместо да се засрами, младият човек се хвърлил върху нея. Злите езици твърдят, че напуснал ложето й чак след 3 денонощия. Любовта им обаче угаснала на втория месец. Изоставената лелка уредила любовникът да бъде изгонен от Санкт Петербург. В дълбоката провинция, където се озовал, Пушкин се запознал с дъщерите на генерал Раевски - 22-годишната Екатерина, 16-годишната Елена и 14-годишната Мария - и тутакси се влюбил в тях. Те не се нуждаели от дълги увещания и започнали да се редуват в леглото му. Таткото разбрал с какво се занимават трите лудетини,  напердашил съблазнителя и забранил кракът му да стъпва в имението на фамилията Раевски. Малко преди да умре, поетът се похвалил на приятел, че е ощастливил над 2000 жени.
 В списъка на великите хора с репутация на любовчии е и математикът Луис Карол, автор на "Алиса в Страната на чудесата" (истинското му име е Чарлз Доджсън). Според негови съвременници той бил "сексмашина, прегазваща крехки същества". Най-голямата му любов е Алиса Лидъл, на която кръстил главната героиня на най-значителното си произведение. През май 1860 г. по случай 8-ия й рожден ден Чарлз подарил на Алиса златна гривна и й предложил брак. Момичето изприпкало при майка си и докладвало радостната новина, а тя побесняла и веднага съобщила в полицията, че "... дъртакът Доджсън задиря невръстното момиче".
 Кандидат-женихът бил арестуван и отнесъл 100 тояги на голо. Това наказание обаче не свършило работа - математикът имал нови и нови любовни афери.
 И световноизвестният френски комик Луи дьо Фюнес е в топлистата на големите женкари. Дребният мъж с невзрачна външност още от малък демонстрирал посредствен ум и буен нрав. В съседство с къщата на родителите му се заселил златарят Жозе Лабурдет, в чиято единствена дъщеря Елинор 16-годишният Луи се влюбил до уши. За да се мярка по-често пред очите й, той се цанил за помощник на баща й. Със скромната си заплата всеки ден купувал разкошен букет и го връчвал на Елинор. Девойката не понасяла ухажора и един ден му се присмяла: "Твоята тъпа и грозна физиономия пропъжда клиентите." Обиденият Дьо Фюнес заминал за Париж и се записал в театрална школа. "Ще стана велик актьор и всички жени ще ме харесват", заканил се той. И изпълнил заканата си. Нежните създания капвали в ръцете му като гнили круши. Лошият характер на стиснатия комик обаче привличал слабия пол като магнит - един ден преди да почине, той прелъстил младичката медицинска сестра, която се грижела за него. Като чаровен прелъстител се славел и друг голям френски актьор - Жан-Пол Белмондо. Грозноватото лице на малкия Жан натъжавала неговите родители, а директорът на департамента "Драма" към Парижката консерватория, където учел Белмондо, констатирал: "Не мога да си представя, че с тази физиономия ще прегръщаш на сцената жена, зрителите няма да преживеят любовните ти изблици и ще се пукнат от смях." Жан-Пол, най-изявеният в студентското братство мързеливец и хулиган се подсмихнал и рекъл: "Ще прегръщам жените не само на сцената, но и в леглото, те ще се редят на опашка, за да влязат в него."
 Жените наистина умирали за Жан-Пол. И той за тях. Една - балерината Елоди Константен, все пак съумяла да му надене брачните окови. Но актьорът започнал да кръшка веднага след сватбата. "Да знаеш, че най-после ще си намериш майстора", предричала жена му. Най-после наистина - Белмондо си изгубил акъла по актрисата Урсула Андрес, която го зарязала на третия месец. "Вярно е, и аз най-сетне си намерих майстора, той се нарича Урсула", признал чаровникът.


Тагове:   медсестра,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930